Gå videre til innholdet

Gratis frakt!

Betal senere med Klarna

Klarna

Kontakt Vorensa

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse Vorensa


Vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen gjelder for dette nettstedet Vorensa.com.

Ved å besøke dette nettstedet og/eller bruke informasjonen som gis på eller via dette nettstedet, godtar du at denne ansvarsfraskrivelsen gjelder.

Bruk av nettstedet Vorensa.com


Informasjonen på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon. Ingen rettigheter kan utledes av informasjonen på dette nettstedet. Selv om Vorensa har sammenstilt og vedlikeholdt dette nettstedet med omhu, ved hjelp av kilder som anses som pålitelige, kan vi ikke garantere nøyaktigheten, fullstendigheten og aktualiteten til informasjonen som gis. Vorensa garanterer ikke at nettstedet fungerer uten feil eller avbrudd eller er fritt for virus. Vorensa fraskriver seg uttrykkelig ethvert ansvar for riktigheten, fullstendigheten og aktualiteten til informasjonen som gis og (uavbrutt) bruk av dette nettstedet.

Informasjon, produkter og tjenester fra tredjeparter


Vorensas nettsted inneholder lenker til tredjeparts nettsteder. Vi påtar oss intet ansvar for innhold, bruk eller tilgjengelighet på tredjeparts nettsteder. Din bruk av slike lenker skjer på eget ansvar. Informasjonen på disse nettstedene er utarbeidet av Vorensa med omhu, men Vorensa garanterer ikke at informasjonen er nøyaktig, tilstrekkelig, aktuell eller fullstendig. Du er selv ansvarlig for dette.

Intellektuell eiendom

Du kan bruke informasjonen på dette nettstedet gratis så lenge du ikke kopierer, distribuerer eller på annen måte bruker eller misbruker den. Du kan kun gjenbruke informasjonen på dette nettstedet i samsvar med ufravikelige lovkrav.

Du kan ikke gjenbruke tekst, bilder eller annet materiale på dette nettstedet uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra Vorensa. De immaterielle rettighetene eies av Vorensa.

hvis aktuelt:

Når det gjelder prisene som oppgis på nettstedet vårt, forsøker vi å gjenspeile virkeligheten og de tiltenkte prisene så nøye som mulig. Eventuelle feil som kan gjenkjennes som programmerings- eller skrivefeil, gir ikke grunnlag for å inngå eller akseptere en avtale med Vorensa.

Vorensa bestreber seg på å holde nettstedet så oppdatert som mulig. Hvis informasjonen eller innholdet på dette nettstedet til tross for dette er ufullstendig og/eller feilaktig, kan vi ikke påta oss noe ansvar for dette.

Informasjonen og/eller produktene på dette nettstedet er gitt uten noen form for garanti og/eller krav om nøyaktighet. Vi forbeholder oss retten til å endre, fjerne eller publisere dette materialet på nytt uten forvarsel. Vorensa påtar seg intet ansvar for informasjon på nettsteder som vi henviser til via hyperkoblinger.

Endringer


Vorensa forbeholder seg retten til å endre informasjonen som tilbys på eller via dette nettstedet, inkludert vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen, når som helst uten forvarsel. Du anbefales å sjekke regelmessig om informasjonen som tilbys på eller via dette nettstedet, inkludert vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen, har blitt endret.

Ansvarlig offentliggjøring

Et av systemene våre kan uventet ha en sårbarhet. Hvis du oppdager et sikkerhetsproblem, ber vi deg rapportere det til oss så snart som mulig.

Hvis du oppdager en sårbarhet, må du ikke utnytte den. For eksempel ved å:

  • Utlegging av skadelig programvare;
  • Kopiere, endre eller slette data eller konfigurasjoner fra et system (et alternativ kan være å ta en katalogliste eller et skjermbilde);
  • Gjør endringer i systemet;
  • Gjentatte ganger få tilgang til systemet eller dele tilgang med andre;
  • Bruk av såkalt "brute forcing" for å få tilgang til systemer;
  • bruk av tjenestenektangrep eller sosial manipulering.
  • Gjeldende rett

Dette nettstedet og denne ansvarsfraskrivelsen er underlagt nederlandsk lov. Alle tvister som oppstår som følge av eller i forbindelse med denne ansvarsfraskrivelsen, skal utelukkende bringes inn for den kompetente domstolen i Nederland.

Ulike betalingsalternativer

Rask og gratis levering

24/7 kundeservice

Verifisert Pinterest-selger