Gå videre til innholdet

Gratis frakt!

Betal senere med Klarna

Klarna

Kontakt Vorensa

Om oss

Vorensa er mer enn et e-handelsselskap. Vi tenker sammen med kundene våre og tilbyr dem totalløsninger som gjør livet enklere, sunnere og fremfor alt vakrere.

For virkelig å gjøre en forskjell for kundene våre og skille oss ut i markedet, tilbyr vi kundefokuserte produktreiser i stedet for å konkurrere utelukkende på image, pris og knapper.

I Vorensa jobber vi utrettelig for å møte kundenes behov både profesjonelt og effektivt, i tråd med våre verdier om integritet og tillit. Vorensa har utviklet en infrastruktur for e-handel i verdensklasse for å møte behovene til dagens internasjonale forbrukere ved å tilby brukerne en rask tjeneste av høy kvalitet ved hjelp av den nyeste teknologien. Nok om nettbutikken.

DU er hjertet i Vorensa. En av våre viktigste verdier er at produktene våre er unike. Så hvis du er på utkikk etter noe unikt som ennå ikke finnes i sortimentet vårt, gi oss beskjed!

Selskapets verdier


Produsenter

Litt bedre hver dag. Handlinger, ikke ord. Du kan ikke tette hull med prat. Det finnes mange ordtak, men i Vorensa kaller vi denne jordnære gründermentaliteten for: Just do it.

Venner

Ærlig, direkte og åpen. Det er få selskaper der så mange kolleger også er venner. Vennskap er vår styrke, for sammen vet vi mer, kan oppnå mer og har det morsommere.

Tillit og integritet

For oss er økonomisk suksess og samfunnsansvar uatskillelige størrelser. Respekt, åpenhet, ansvar og integritet er derfor avgjørende verdier for oss. Grunnlaget for dette er det tillitsfulle samarbeidet i gruppen og den enkeltes personlige ansvar, alltid i tråd med selskapets verdier og regler og eget moralske kompass.

Ha det gøy i Vorensa!

Ulike betalingsalternativer

Rask og gratis levering

24/7 kundeservice

Verifisert Pinterest-selger